Bites
| Oester | Japanse uienvinaigrette p/s | 5,5 |
| Anchoa Olijven (blikje) | 5 |
| Lobster Espresso | 10 |
| Saté Ajam | Sambal kuning (2 stokjes) | 15 |
| Brioche | Tomaat | Geitenkaas | Honing |
17 |
| Brioche | Gerookte zalm | Sereh | Yoghurt (2 stuks) | 18 |
| Brioche | Pata Negra | Truffel (2 stuks) | 18,5 |
| Brioche | Ossenworst | Tafelzuur (2 stuks) | 18,5 |
| Kaviaar | Baeri | 20 gram | Blini's | Crème fraîche | Bieslook | 56 |
Chef's Menu
Ons welbekende chef’s menu, waarbij u de uitdaging aangaat met onze chef. Het chef’s menu kan gecombineerd worden met een bijpassend wijnarrangement. Met liefde houden wij rekening met voorkeuren en bijzonderheden.
| 4 gangen | 63 |
| 5 gangen | 73 |
Chef's menu kan dan ook dagelijks verschillen, dit is afhankelijk wat er dag vers wordt aangeleverd.
| Selectie van kazen in plaats van het dessert | 9 |
| Een extra gang met een selectie van kazen | 17 |
| Bijpassend wijnarrangement per glas | 9 |
| KLEINTJE bijpassend wijnarrangement per glaasje | 5 |
De gerechten uit het Chef's Menu zijn ook afzonderlijk te bestellen. Informeer bij uw gastheer of gastvrouw voor meer informatie.
À la carte
Voor
| Steak tartaar | 22 |
| Buikspek | Asian style | 22 |
| Yellowfin tonijn | Mikan beurre blanc | 23 |
| Krokante mandu (Koreaanse dumplings) | BBQ saus |
18 |
Hoofd
| Witte forel | Filet | Dragon | Vanille | 31 |
| Sukade | Grain fed | Oma's komkommersalade | Gerookte aardappel | 36 |
| Tournedos | Zwarte peper Optioneel: gebakken eendenlever |
39 8 |
| Lintpasta | Truffel | Groene asperge |Parmezaan |
29 |
|
Bloemkool | Grill | Bruine boter | Schuim van pastinaak Optioneel: verse truffel |
27 8 |
Extra
| Kropsla | Yuzu | 5 |
| Groene asperges | Hollandaise | 12 |
| Frites | Mosterdmayo | 6 |
Na
| Zoet | 13 |
| Kaasplateau van Betty, 4 kazen van L’Amuse | 18 |
Wij geven u graag allergeneninformatie. Vraag één van onze gastvrouwen of gastheer. Kiest u voor de à la carte gerechten? Dat is mogelijk per tafel. (M.u.v. de BITES)
